What was problem getting on the site

have questions, suggestions, gripes for the site administrator? This is the place for those.

Moderators: rickf, Mr. Recovery, raymond, moose53

What was problem getting on the site

Sponsor

Sponsor
 

What was problem getting on the site

Postby old dodge guy » July 15th, 2016, 8:26 pm

What was the problem with the web site Thursday the 14th? I could not get on for about 24 hours. Several other people also had problems.
What was it?
Still crazy after all these years.
The OD bug bit me in 1970......and I have never been the same
old dodge guy
Staff Sergeant
Staff Sergeant
 
3 years of membership3 years of membership3 years of membership
 
Posts: 142
Joined: December 23rd, 2013, 10:35 pm
Location: far----far northwest Missouri

Re: What was problem getting on the site

Postby rickf » July 16th, 2016, 7:52 am

The server people did a software update and changed something that had to do with the password protocol.
1964 M151A1
1984 M1008
1967 M416
04/1952 M100
12/1952 M100- Departed
AN/TSQ-114A Trailblazer- Gone
rickf
General
General
 
10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership
 
Posts: 14301
Joined: November 26th, 2007, 12:28 pm
Location: Pemberton, NJ.

Re: What was problem getting on the site

Postby old dodge guy » July 16th, 2016, 1:12 pm

Thank you.
Still crazy after all these years.
The OD bug bit me in 1970......and I have never been the same
old dodge guy
Staff Sergeant
Staff Sergeant
 
3 years of membership3 years of membership3 years of membership
 
Posts: 142
Joined: December 23rd, 2013, 10:35 pm
Location: far----far northwest Missouri


Return to Website questions and concerns

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Customization by G838.org