Site Access Error

a place to discuss anything of interest to owners of M151 jeeps

Moderators: rickf, Mr. Recovery, raymond, moose53

Site Access Error

Sponsor

Sponsor
 

Site Access Error

Postby m75 » February 16th, 2018, 11:00 am

Just checked my phone Facebook and saw several posts regarding a lot of folks not accessing the G site, with "ERROR..." response. Seems OK now, but I'm sure there was no access for a while, as Rick had posted NOTHING since yesterday!!
Jim Peterson
SGM, 31B Retired 2015
1961 M151 -Sold
1974 M151A2, Working It!
m75
Sergeant First Class
Sergeant First Class
 
3 years of membership3 years of membership3 years of membership
 
Posts: 247
Joined: April 12th, 2015, 1:01 pm
Location: Antelope Valley, CA

Re: Site Access Error

Postby elsasser7122 » February 16th, 2018, 6:25 pm

I have logged on at least twice a day, for several weeks, never a problem.
active duty 63-66
Sgt A Co. 385th M.P. Bn.
62 M151
64 M274A1
62 Chevy
31 Chevy
MVPA Member
VFW
America Legion
elsasser7122
Staff Sergeant
Staff Sergeant
 
3 years of membership3 years of membership3 years of membership
 
Posts: 154
Joined: July 12th, 2014, 10:55 am
Location: Kansas

Re: Site Access Error

Postby raymond » February 16th, 2018, 9:06 pm

No problem for me either :!:
Raymond


Fastest 1967 Ford M151A1 in Pike County!!!!!

"Who is John Galt?"
User avatar
raymond
Brigadier General
Brigadier General
 
10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership
 
Posts: 2879
Joined: November 26th, 2007, 7:29 pm
Location: God's country, Clarksville Mo.

Re: Site Access Error

Postby rickf » February 16th, 2018, 9:26 pm

I cannot find a pattern New vs. old members doesn't work. Areas of country doesn't work. I don't know about service providers but I got an e-mail from one member that said he tried trough three different providers and cannot get in. Ken can't get in from England while Horst and Richard can from Germany. I have sent a dozen messages to Moose, all with no reply. He is seeing them, I see that on the Facebook message thing but he has not replied. I don't know what to do next. Anyone who has his Facebook account needs to contact him. I am done.
1964 M151A1
1984 M1008
1967 M416
04/1952 M100
12/1952 M100- Departed
AN/TSQ-114A Trailblazer- Gone
rickf
General
General
 
10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership
 
Posts: 14808
Joined: November 26th, 2007, 12:28 pm
Location: Pemberton, NJ.

Re: Site Access Error

Postby Hambone » February 19th, 2018, 7:32 am

Just logged on for the first time in 4 days. :D and thanks Rick, for your persistence to restore the site. :wink:
Hambone
Colonel
Colonel
 
7 years of membership7 years of membership7 years of membership7 years of membership7 years of membership7 years of membership7 years of membership
 
Posts: 1388
Joined: September 30th, 2010, 11:19 pm
Location: El Dorado, Arkansas

Re: Site Access Error

Postby Surveyor » February 19th, 2018, 8:16 am

Back in for the first time this morning. Fingers crossed.
1960 M151 Run #1 (working on it)
User avatar
Surveyor
1st Sergeant
1st Sergeant
 
2 years of membership2 years of membership
 
Posts: 431
Joined: November 13th, 2015, 2:56 pm
Location: LA

Re: Site Access Error

Postby old dodge guy » February 19th, 2018, 10:22 am

Ha... it was not Rick.

It was me over on G503 threatening to send Seabee with a 5 pound hammer . :lol: :lol: :lol:

OK, Rick , all joking aside, many thanks. All seem OK this morning.
I missed this place and all the great people here. Thank you :!: :!: :!:
Still crazy after all these years.
The OD bug bit me in 1970......and I have never been the same
old dodge guy
Staff Sergeant
Staff Sergeant
 
4 years of membership4 years of membership4 years of membership4 years of membership
 
Posts: 159
Joined: December 23rd, 2013, 10:35 pm
Location: far----far northwest Missouri

Re: Site Access Error

Postby wolfeman738 » February 19th, 2018, 10:31 am

Rick, Up and running now. Was down for the past few days. What ever happened it fixed it self I guess. :)
wolfeman738
Private
Private
 
4 years of membership4 years of membership4 years of membership4 years of membership
 
Posts: 7
Joined: December 3rd, 2013, 9:43 pm

Re: Site Access Error

Postby rickf » February 19th, 2018, 11:35 am

I got hold of the host customer support and they made a change but I think this was a one time deal. They informed me that without all of the proper identification of the owner they cannot continue to do that unless he authorizes me as representative. I have come to the conclusion that Jim is not going to talk to me. I have no idea why. He read all of my messages and answered none. If he did not want me around then I would be gone obviously so I just don't know. what I do know is the site cannot continue like this. I cannot keep spending day and nights trying to keep a site going without the needed permissions. If you guys want to keep this site going then it is going to be up to you to contact Moose53 and let him know. He has not logged on here since December and then 6 months before that and almost a year before that so leaving a message on here for him will go nowhere I fear. He is on Facebook, look for him on there.
1964 M151A1
1984 M1008
1967 M416
04/1952 M100
12/1952 M100- Departed
AN/TSQ-114A Trailblazer- Gone
rickf
General
General
 
10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership
 
Posts: 14808
Joined: November 26th, 2007, 12:28 pm
Location: Pemberton, NJ.

Re: Site Access Error

Postby Rossco » February 19th, 2018, 1:18 pm

Rick

Site was also unavailable down here in New Zealand for several days, great to have it up and running again.
Thanks for your perserverance in getting it working.
Rossco
1973 M-151A2
1960 Seagrave LAFD Hook and Ladder Fire Truck
1953 M38A1 Jeep
1998 Ford Escort XR3i
2007 Ford Focus ST 2.5
Rossco
Sergeant
Sergeant
 
1 year of membership
 
Posts: 93
Joined: September 6th, 2016, 2:30 pm
Location: New Zealand

Re: Site Access Error

Postby halftracknut » February 19th, 2018, 6:30 pm

Thanks Ghost Rider.... :mrgreen:
slowest mutt east of the missippi..
halftracknut
Colonel
Colonel
 
10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership10 years of membership
 
Posts: 1897
Joined: December 11th, 2007, 1:28 pm


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests

Customization by G838.org