Oil sending unit!

This is the place to get help with technical matters concerning your M151 jeep

Moderators: rickf, Mr. Recovery, raymond, moose53

Oil sending unit!

Sponsor

Sponsor
 

Oil sending unit!

Postby baios » January 30th, 2008, 11:37 am

:shock: Hi Guys I just today took off the oil sending unit because I think this is the problem that my oil gauge doesn't
work properly!!I have change the oil gauge 2 times and any time not good reading!!!I mean that when I start the engine the oil gauge shows 30 then accelerate and goes to 45 and if I push the pedal then 60!!!Starting moving in the road it shows 30 then again 45 stays there about 10minutew then suddenly 60 and back to 45!!! :roll: :roll: :roll: Crazy things!!!Does anyone know where to find out one!!!Any opinions!!!

Image
DO NOT GIVE UP!!!
m51A2 Ford 1971
E-Mail vzisimos@yahoo.gr
User avatar
baios
Sergeant Major
Sergeant Major
 
11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership
 
Posts: 514
Joined: December 6th, 2007, 11:03 am
Location: LAMIA GREECE

Postby raymond » January 30th, 2008, 4:27 pm

Baios

All the parts suppliers here in the states have them. They are not very expensive. Perhaps Milplus or Reomies has them in Europe.

Raymond
Raymond


Fastest 1967 Ford M151A1 in Pike County!!!!!

"Who is John Galt?"
User avatar
raymond
Brigadier General
Brigadier General
 
11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership11 years of membership
 
Posts: 2936
Joined: November 26th, 2007, 7:29 pm
Location: God's country, Clarksville Mo.


Return to Technical Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Customization by G838.org